JAPOŃSKIE NOŻE RĘCZNIE KUTE Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty Nóż Bunka 17cm R-2 HB-456
JAPOŃSKIE NOŻE RĘCZNIE KUTE Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty Nóż Bunka 17cm R-2 HB-456
Bunka to uniwersalny nóż kuchenny, dzięki wysokiemu ostrzu nóż Bunka nadaje się szczególnie do krojenia warzyw lub owoców, a trójkątny obszar końcówki jest szczególnie przydatny do szczegółowej pracy i cięcia ryb lub mięsa.
Dane techniczne:
Ostrze - stal 61 warstwowa rdzeń R2
Rękojeść - kość bycza
Twardość - 63 HRC +/- 1
Długość całkowita - 29,5 cm
Długość ostrza - 17 cm
Szerokość klingi - 4,8 cm
Grubość klingi - 2,1 mm
Sposób ostrzenia - dwustronny
Waga - ok. 214 g
OSTATNIO PRZEGLĄDANE PRODUKTY
PRZESYŁKA FedEx lub DPD DOTRZE W CIĄGU 2 DNI ROBOCZYCH
Zamówienia na stronie sklepu 24/7 - bez ograniczeń. Każde zamówienie musi być potwierdzone, gdyż niektóre akcesoria mam w ograniczonej ilości, a także Producenci potrafią zmienić cenę bez uprzedzenia.
Ceny są narzucane przez Producenta i nie mam na nie wpływu.