JAPOŃSKIE NOŻE RĘCZNIE KUTE Takeshi Saji YBB Ręcznie kuty Nóż Szefa 21cm VG-10 H-V10D-CH-210YBB
JAPOŃSKIE NOŻE RĘCZNIE KUTE Takeshi Saji YBB Ręcznie kuty Nóż Szefa 21cm VG-10 H-V10D-CH-210YBB
Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. We wprawnych rękach nóż szefa kuchni poradzi sobie nawet z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Średniej długości ostrze pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.
Dane techniczne:
Ostrze - stal 61 warstwowa rdzeń VG-10
Rękojeść - kość bycza
Twardość - 61 HRC +/- 1
Długość całkowita - 33 cm
Długość ostrza - 21 cm
Szerokość klingi - 4,6 cm
Grubość klingi - ok. 2,5 mm
Waga - ok. 225 g
OSTATNIO PRZEGLĄDANE PRODUKTY
PRZESYŁKA FedEx lub DPD DOTRZE W CIĄGU 2 DNI ROBOCZYCH
Zamówienia na stronie sklepu 24/7 - bez ograniczeń. Każde zamówienie musi być potwierdzone, gdyż niektóre akcesoria mam w ograniczonej ilości, a także Producenci potrafią zmienić cenę bez uprzedzenia.
Ceny są narzucane przez Producenta i nie mam na nie wpływu.