JAPOŃSKIE NOŻE Tojiro A-1 Nóż mini Santoku 14cm F-303
Tojiro - A-1
Seria noży kuchennych Tojiro A-1 to doskonały wybór do gastronomi oraz domowego gotowania. Noże wykonane ze stali VG-10 o twardości 60 HRC +/- 1. Materiał ma doskonałą ostrość i cechuje go odporność na zużycie. Jest opracowany i wykonany przez Takefu Special Steel Co., Ltd. hartowane do 60 HRC to doskonały wybór, rękojeści wykonane z drewna pakka jest przyjazna dla środowiska i ma wysoką trwałość, jest również odporna na kurczenie oraz pękanie pod wpływem wilgoci. Niewielka waga noża oraz świetna rękojeść zapewnia lekkość pracy bez uczucia zmęczenia dłoni nawet przez kilka godzin.
JAPOŃSKIE NOŻE Tojiro A-1 Nóż mini Santoku 14cm F-303
Japoński nóż o wszechstronnym zastosowaniu, przeznaczony głównie do mięsa, warzyw i ryb. Ponieważ posiada cienkie ostrze, znakomicie się też sprawdzi przy krojeniu chleba, plastrowaniu owoców czy siekaniu ziół. Duża klinga ułatwia przenoszenie pokrojonych produktów do salaterki lub na patelnię.
Dane techniczne:
Ostrze - laminat 3 warstwowy - rdzeń z VG-10
Twardość - 60 HRC +/- 1
Długość całkowita - 24,5 cm
Długość ostrza - 14 cm
Szerokość klingi - 3,9 cm
Grubość klingi - ok. 1,5 mm
Waga - ok. 70 g
OSTATNIO PRZEGLĄDANE PRODUKTY
PRZESYŁKA FedEx lub DPD DOTRZE W CIĄGU 2 DNI ROBOCZYCH
Zamówienia na stronie sklepu 24/7 - bez ograniczeń. Każde zamówienie musi być potwierdzone, gdyż niektóre akcesoria mam w ograniczonej ilości, a także Producenci potrafią zmienić cenę bez uprzedzenia.
Ceny są narzucane przez Producenta i nie mam na nie wpływu.