JAPOŃSKIE NOŻE RĘCZNIE KUTE Mcusta Zanmai Classic Premium Nóż Santoku 18cm HKI-3003D

JAPOŃSKIE NOŻE RĘCZNIE KUTE Mcusta Zanmai Classic Premium Nóż Santoku 18cm HKI-3003D

Kod produktu: HKI-3003D
Cena: 1199 PLN
Dostępna ilość: 3
Ilość sztuk: 

JAPOŃSKIE NOŻE RĘCZNIE KUTE Mcusta Zanmai Classic Premium Nóż Santoku 18cm HKI-3003D

 

Japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Posiada obniżony czubek, który znacznie ułatwia szatkowanie, oraz szeroką klingę, na którą można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść do salaterki lub na patelnię. Nóż Santoku doskonale się sprawdza w każdych warunkach pracy, ponieważ dzięki wysoko położonej rękojeści palce nie dotykają deski ani jedzenia.

Dane techniczne:

Ostrze - 33 warstwowa stal Rdzeń VG-10

Rękojeść - czerwone laminowane pakka wood

Twardość - 61 HRC +/- 1

Długość całkowita - 31,7 cm

Długość ostrza - 18,0 cm

Szerokość klingi - 4,5 cm

Grubość klingi - 2,0 mm

Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny

Waga - ok. 188 g


 


paczka

DARMOWA DOSTAWA od kwoty 500 zł.
Kurier 17zł. Lub 22zł za pobraniem.
PRZED ODBIOREM OSOBISTYM PROSZĘ O TLELEFON.
608491877
Noże Japońskie wysyłam tylko po potwierdzeniu, że są dostępne i po przedpłacie na konto.
Przy odbiorze osobistym możliwa jest płatność gotówką.

 

support

ZAMÓWIENIA PROSZĘ SKŁADAĆ NA STRONIE SKLEPU 24h LUB TELEFONICZNIE.
godziny : 08.00-20.00

 

transport

PRZESYŁKA FedEx lub DPD DOTRZE W CIĄGU 2 DNI ROBOCZYCH

Zamówienia na stronie sklepu 24/7 - bez ograniczeń. Każde zamówienie musi być potwierdzone, gdyż niektóre akcesoria mam w ograniczonej ilości, a także Producenci potrafią zmienić cenę bez uprzedzenia.

Ceny są narzucane przez Producenta i nie mam na nie wpływu.

 

WYSYŁANIE TYLKO KURIEREM FEDEX LUB DPD.

 

Wysyłka następuje po potwierdzeniu wpłaty, JAK NAJSZYBCIEJ.

Opłata kurierska 17 zł płatna przelewem na konto mBank 68 1140 2004 0000 3002 4463 4206

Opłata kurierska za pobraniem 22 zł (pobranie kosztuje 5 zł).

Wysyłam codziennie. Akcesoria ceramiczne staram się wysyłać w poniedziałki, wtorki i środa, aby zmniejszyć ryzyko zniszczenia przesyłki w przechowalni u kuriera.

Funkcja dostępna tylko dla zalogowanych.