JAPOŃSKIE NOŻE RĘCZNIE KUTE Takeshi Saji YBB Ręcznie kuty Nóż Uniwersalny 15cm H-V10D-PE-150YBB
Żółta bycza kość + VG-10
Ręcznie kuta seria noży kuchennych mistrza Takeshi Saji, rękojeść wykonana z żółtej byczej kości w połączeniu ze świetną stalą VG-10 hartowana do 61 HRC +/- 1. To doskonałe połączenie naturalnego piękna rękojeści oraz nowoczesnej stali, łącząc to w idealny produkt do kuchni. Rdzeń ostrza został okuty 61 warstwami stali, tworząc piękny wzór. Ze względu na ręcznie wykonanie, każdego noża mogą one minimalnie odbiegać od tych przedstawionych na zdjęciach, a każdy wzór noża jest unikalny i niepowtarzalny. Rękojeść noża Takeshi Saji świetnie leży w dłoni, i nie męczy jej nawet po długiej pracy.
JAPOŃSKIE NOŻE RĘCZNIE KUTE Takeshi Saji YBB Ręcznie kuty Nóż UniwersalnyVG-10 15cm H-V10D-PE-150YBB
Poręczny nóż kuchenny, bardzo praktyczny przy produktach małej i średniej wielkości, takich jak rzodkiewka czy cytryna. Nóż uniwersalny doskonale się sprawdza podczas cięcia marchewki "w kostkę", krojenia oliwek lub małego pieczywa. Idealny dla tych, którzy nie lubią dużych noży.
Dane techniczne:
Ostrze - stal 61 warstwowa rdzeń VG-10
Rękojeść - kość bycza
Twardość - 61 HRC +/- 1
Długość całkowita - 27 cm
Długość ostrza - 15 cm
Szerokość klingi - 3,6 cm
Grubość klingi - ok. 2 mm
Waga - ok. 150 g
OSTATNIO PRZEGLĄDANE PRODUKTY
PRZESYŁKA FedEx lub DPD DOTRZE W CIĄGU 2 DNI ROBOCZYCH
Zamówienia na stronie sklepu 24/7 - bez ograniczeń. Każde zamówienie musi być potwierdzone, gdyż niektóre akcesoria mam w ograniczonej ilości, a także Producenci potrafią zmienić cenę bez uprzedzenia.
Ceny są narzucane przez Producenta i nie mam na nie wpływu.